A kollégium diáktanácsa 2015 decemberében alakult egy parajdi kirándulás során, amikor a bentlakók maguk közül 5 személyt választottak ki és bíztak meg azzal, hogy képviseljék a kollégisták érdekeit. A diáktanács tagjai (balról jobbra haladva): Szabó Ervin I. éves GYK, Péter Szilvia II. éves  FOK, Bíró Adél Bernadett IV. ÁOK, Tavaszi Kinga-Krisztina II. éves Református Asszisztensképző, Gáll Zoltán II. éves FOK.  A diáktanács feladata különböző kollégiumi programok szervezése, kapcsolattartás a bentlakók és az intézmény vezetősége között, valamint az esetlegesen felmerülő fegyelmi problémák megoldása.

Azóta már számos rendezvényen vagyunk túl , de az első évről lévén szó, a közösségépítés volt az elsődleges célpont. Rendezvényeink során a kikapcsolódás mellett az aktuális és hasznos információk elsajátitása és a szakmai fejlődés is fontos szerepet kap. Hétről hétre lelkiekben is gazdagodva szinesítjük egyetemista életünket és közben gyarapitjuk tudásunkat. A jövőre nézve számos újdonsággal és meglepetéssel készül a kollégium diáktanácsa.

Ha szeretnél te is egy kiváló közösség tagja lenni, számodra is fontos a szakmai előremenetel és kiváncsi vagy a szakkollégiumi élet szépségeire, rejtelmeire, akkor ne habozz! Jelentkezz! A Gecse Dániel Református Orvosi és Egészségügyi Szakkollégium a legjobb választás!